Greek Albanian Bulgarian Croatian Dutch English French German Italian Russian Serbian

Τι Λέει ο Τύπος

ΝΕΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

Άρθρο του Δρ. Βασίλη Πουλάκη, Διευθυντή του Ρομποτικού Ουρολογικού Κέντρου στο νοσοκομείο Metropolitan, σε συνεργασία με τον Δρ. Χρήστο Μοιράγια, Επιμελητή του ίδιου Κέντρου, στο περιοδικό ΓΙΑΤΡΕΥΩ, περιοδική έκδοση της επιστημονικής εταιρείας του Θεραπευτηρίου Metropolitan, τεύχος 43, καλοκαίρι 2018, με τίτλο «Νέα διαγνωστική μέθοδος δίνει ελπίδες για την ρομποτική αντιμετώπιση της υποτροπής του καρκίνου του προστάτη».

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΤΟΥ

Ο κύριος Ιωάννης Α., 68 ετών, είναι μεταμοσχευμένος με νεφρό και πρωταθλητής του πινγκ-πονγκ (επιτραπέζια αντισφαίριση).
Πριν 4 χρόνια περίπου υποβλήθηκε σε ρομποτική ριζική κυστεκτομή με δημιουργία νεοκύστης λόγω διηθητικού καρκίνου ουροδόχου κύστης.

Νέο άρθρο του κ. Πουλάκη στο περιοδικό ΓΙΑΤΡΕΥΩ Καλοκαίρι 2017

Και δεύτερο άρθρο του Δρα Βασίλη Πουλάκη, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ΓΙΑΤΡΕΥΩ, την περιοδική έκδοση της Επιστημονικής Εταιρείας του Θεραπευτηρίου Metropolitan, στο τεύχος 40, του Καλοκαιριού του 2017, και αφορά την απόκτηση του δεύτερου ρομποτικού συστήματος, του da Vinci Xi.

Διαβάστε Περισσότερα

Συνεντεύξεις του κ. Πουλάκη στην εκπομπή Face2Face

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ-ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ-ΚΑΛΟΗΘΗΣ ΥΠΕΡΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

 

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ-ΚΑΛΟΗΘΗΣ ΥΠΕΡΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

 

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΥΡΟΔΟΧΟΥ ΚΥΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Συνέντευξη στην Κύπρο

Συνέντευξη του κου Πουλάκη στη πρωινή ενημερωτική εκπομπή “Πρωτοσέλιδο” του δημοσιογράφου κου Δημόπουλου στο κανάλι Σίγμα της Κύπρου με θέμα την Ρομποτική Ουρολογία στη Κύπρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Η ρομποτική χειρουργική ανοίγει νέους ορίζοντες στην Ουρολογία

Άρθρο του κ. Βασίλη Πουλάκη στο ένθετο περιοδικό για την Υγεία της κυριακάτικης εφημερίδας Real News, της 4ης Δεκεμβρίου 2016, με τίτλο «Η ρομποτική χειρουργική ανοίγει νέους ορίζοντες στην Ουρολογία». Το ρομποτικό σύστημα da Vinci ξεπερνά τα όρια της ανθρώπινης φύσης και δίνει λύση ακόμα και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις.

Τα πλεονεκτήματα της ρομποτικής χειρουργικής φαίνονται περισσότερο σε ασθενείς με ιδιαίτερα επιβαρυμένο γενικό ιατρικό ιστορικό ή με προηγούμενες χειρουργικές επεμβάσεις στην πάσχουσα περιοχή ή με τον συνδυασμό εκτεταμένης αφαίρεσης δύο πασχόντων οργάνων ή τέλος σε τοπικά προχωρημένο και υψηλού κινδύνου καρκίνο.

Δείτε εδώ ολόκληρο το άρθρο!

Η ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΒΑΣΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως όλα τα πρωτοπόρα Νοσοκομεία, ιδιωτικά και δημόσια, προβάλουν την Ρομποτική Χειρουργική και Τεχνολογία σαν κριτήριο της υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων ιατρικών τους υπηρεσιών.

Διαβάστε Περισσότερα

Άρθρο στο περιοδικό ΓΙΑΤΡΕΥΩ

Άρθρο του κ. Βασίλη Πουλάκη στην καλοκαιρινή έκδοση του περιοδικού ΓΙΑΤΡΕΥΩ (περιοδική έκδοση της επιστημονικής εταιρείας του Νοσοκομείου Metropolitan, Τεύχος 36/Καλκαίρι 2016) με τίτλο: "Η αξία της πολυπαραμετρικής μαγνητικής τομογραφίας του προστάτη" ή "Πως θα μπορούσαμε να διαγνώσουμε καλύερα και να θεραπεύσουμε αποτελεσματικότερα τον καρκίνο του προστάτη".

Σε συνέχεια του άρθρου του κου Πουλάκη παρατίθεται και το άρθρο της κας Καλλιόπης Βαράκη, Διευθύντριας Ακτινοδιαγνώστριας του τμήματος Μαγνητικής Τομογραφίας και Προηγμένης Ογκολογικής Απεικόνισης του Νοσοκομείου Metropolitan, σχετικά με τα πλεονοκτήματα και τις δυνατότητες που έχει ο υπερσύγχρονος μαγνητικός τομογράφος, ένας από τους πλεόν καλύτερους σήμερα στην Ευρώπη και ο πρώτος του είδους του στην Ελλάδα, που διαθέτει από τον Μάιο του 2016 το νοσοκομείο Metropolitan!

Διαβάστε παρακάτω το άρθρο του κου Πουλάκη και της κας Βαράκη.

Άρθρο του κου Πουλάκη

Άρθρο της κας Βαράκη

 

 

 

Δημοσίευση στο ένθετο περιοδικό BIG FISH του Μαΐου του 2016

Δημοσίευση του κ. Βασίλη Πουλάκη στο ένθετο περιοδικό BIG FISH του Μαΐου του 2016 της κυριακάτικης εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (8/5/2016) με αναφορά στις συχνότερες ουρολογικές παθήσεις που μπορούν να αντιμετωπιστούν καλύτερα και αποτελεσματικότερα ρομποτικά και γιατί η ρομποτική χειρουργική καθιερώνεται σήμερα σαν η θεραπεία πρώτης εκλογής για την αντιμετώπιση αυτών των παθήσεων. Με την ευκαιρία αυτή γίνεται αναφορά και στην ρομποτική χειρουργική που εφαρμόζεται από τους συνάδελφους Ορθοπεδικούς στην αρθροπλαστική του γόνατος με το σύστημα MAKO.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόβλημα Στύσης;

Έχετε όντως πρόβλημα στύσης;
Αξιολογείστε μόνοι σας την στυτική λειτουργίας σας!

Κάντε το test

Πρόβλημα Ούρησης;

Αξιολογείστε μόνοι την ούρηση σας και τα συμπτώματα από τον Προστάτη. Ερωτηματολόγιο IPSS.

Κάντε το test

Βιοψία του προστάτη

H Iστολογική Σάρωση είναι μία νέα εφαρμογή για τον εντοπισμό ιστών, που είναι ύποπτοι για κακοήθεια.

Περισσότερα...

Ζωντανά Χειρουργεία

Ζωντανές επεμβάσεις video. Παρακολουθείστε τις δύσκολες περιπτώσεις.
Απαιτείται εγγραφή.

Δείτε τα Video